Moi drodzy rok temu przygarnęłam fretkę która w ciężkim stanie znaleziona była na ulicy i nikt się nie zgłosił po nią.jest cudowna i kochana lecz zmuszona jestem by znaleźć jej nowy dom.Funia żyje dość szczęśliwe bo mieszka na wsi i swobodnie wychodzi na zewnątrz klapką dla kotów poluje zwiedza i cieszy się wolnością.jest jednak bardzo poważna wada tego życia Funiasta terroryzuje 10 kotów atakując i często dotkliwie gryząc.z czasem jak uznała teren za swój ataki się nasiliły.z ogromnym bólem podjęłam decyzję o znalezieniu jej nowego domu.Funia ma około trzech lat od roku wysterylizowana w dobrej kondycji ciekawska wszędobylska i lubiąca człowieka przychodzi do łóżka lizać i domaga się pieszczot.duże psy ignoruje tak jak i jeża.karmiona mięsem i frytkową suchą karmą choć do kociego jedzenia dobiera się bardzo chętnie ale często sama sobie upoluje posiłek.chcę dla niej domu z dala od ulic i z możliwością swobodnego wychodzenia bo klatka odpada na 1000% !!!wiem że mam wymagania ale oddaje swoje"dziecko" i chcę by była szczęśliwa i miała zapewnione to co czyni ją wyjątkową.osoby zainteresowane proszę o wstępny kontakt na email
kasiasz77@poczta.onet.pl by uzgodnić dalszy kontaktMoi drodzy rok temu przygarnęłam fretkę która w ciężkim stanie znaleziona była na ulicy i nikt się nie zgłosił po nią.jest cudowna i kochana lecz zmuszona jestem by znaleźć jej nowy dom.Funia żyje dość szczęśliwe bo mieszka na wsi i swobodnie wychodzi na zewnątrz klapką dla kotów poluje zwiedza i cieszy się wolnością.jest jednak bardzo poważna wada tego życia Funiasta terroryzuje 10 kotów atakując i często dotkliwie gryząc.z czasem jak uznała teren za swój ataki się nasiliły.z ogromnym bólem podjęłam decyzję o znalezieniu jej nowego domu.Funia ma około trzech lat od roku wysterylizowana w dobrej kondycji ciekawska wszędobylska i lubiąca człowieka przychodzi do łóżka lizać i domaga się pieszczot.duże psy ignoruje tak jak i jeża.karmiona mięsem i frytkową suchą karmą choć do kociego jedzenia dobiera się bardzo chętnie ale często sama sobie upoluje posiłek.chcę dla niej domu z dala od ulic i z możliwością swobodnego wychodzenia bo klatka odpada na 1000% !!!wiem że mam wymagania ale oddaje swoje"dziecko" i chcę by była szczęśliwa i miała zapewnione to co czyni ją wyjątkową.osoby zainteresowane proszę o wstępny kontakt na email
kasiasz77@poczta.onet.pl by uzgodnić dalszy kontakt.